Skip to main content

De omgeving van Gildemeesters

Gildemeesters ligt met recht op een toplocatie: aan de Binnenweg ter hoogte van de Kastanjelaan. Vanuit uw appartement wandelt u direct het sfeervolle, veelzijdige centrum van Heemstede in en ook andere voorzieningen liggen direct naast de deur. Even behoefte aan wat meer rust? Om te ontsnappen aan de reuring hoeft u ook niet ver weg. Om de hoek vindt u genoeg mogelijkheden om te wandelen, recreëren of sporten.

Voorzieningen

Alles naast de deur

Voor de dagelijkse boodschappen kunt u straks natuurlijk terecht bij de Vomar op de begane grond, maar even verderop in de straat vindt u ook tal van andere winkels voor verse producten of huishoudelijke benodigdheden. Zoals de Hema, Kruidvat, Xenos, Patisserie Tummers en Bakkerij van Maanen. Of het nu is voor een bosje bloemen, een kop koffie met verse croissant, een lekker hapje eten of de vrijdagmiddagborrel, alles vindt u naast de deur. Net als uitstekende schoenenwinkels, juweliers, mooie kleding- en lingeriezaken.

Buitenleven

Even de rust opzoeken

Voor recreatie hoeft u vanuit Gildemeesters niet ver weg. Op minder dan 10 minuten fietsen ligt Wandelbos Groenendaal, mét een speeltuin, knusse kinderboerderij en pannenkoekenrestaurant. Leuk voor de kleinkinderen! Heemstede heeft ook 2 eigen jachthavens, waar u op een zomerse dag een (elektrische) sloep kunt huren om heerlijk richting het Spaarne of de Molenplas te varen. Voor wat meer beweging en activiteit kunt u onder meer terecht op sportpark Groenendaal, dat naast het bos ligt. Hier vindt u onder andere 2 voetbalclubs, een hockeyclub, een tennisvereniging en een veelzijdig sportcentrum met zwembaden, sporthal en horeca. Lekker banenzwemmen of aquasporten, zoals Aqua Fifty-Fit of Aqua Senioren? Dat kan hier perfect!

Bereikbaarheid

Overal dichtbij

Over de ligging van Heemstede hoeven we vast weinig te vertellen. Het is één van de redenen waarom het er zo fijn wonen is. Binnen een kwartier staat u op het strand van Zandvoort of op de Grote Markt in Haarlem en ook in Amsterdam bent u in nó time. Woont u aan de Binnenweg in hartje centrum, dan kiest u voor levendigheid. Enige (verkeers)drukte, met name in het weekend, hoort daarbij.

De verkoop is gestart!

De appartementen in Gildemeesters zijn reeds in aanbouw en worden naar verwachting voor het eind van het jaar opgeleverd. Hierdoor is het niet mogelijk om de appartementen te bezichtigen.

Heeft u interesse in een van de appartementen? Lees de verkoopprocedure en breng via het biedingsformulier een bod uit.

Heeft u nog vragen of wilt u een persoonlijk gesprek inplannen? Neem dan bij voorkeur telefonisch contact op met de makelaar.


Zandvoortselaan 159 C,
2106 AM Heemstede
Tel: 023 800 0200
nieuwbouw@mooijekindvleut.nl