Skip to main content

Nieuwbouw in hartje
Heemstede

De bouw van de nieuwe Vomar Voordeelmarkt in hartje Heemstede is in volle gang. Onder de supermarkt komt een parkeergarage en erboven komen 9 luxe koopappartementen. Comfortabele, gelijkvloerse woningen van circa 72 tot 102 m2, met 1 of 2 slaapkamers en voorzien van luxe sanitair, vloerverwarming en 0verkoeling. In Gildemeesters woont u heerlijk centraal, aan de gezellige Binnenweg. De verkoop start binnenkort.

Over gildemeesters

Speelse
uitstraling,
passend in de
Binnenweg

De appartementen van het nieuwbouwproject Gildemeesters verrijzen boven de nieuwe Vomar aan de Binnenweg, een supermarkt van circa 1800 m2 met ondergrondse parkeergarage voor zo’n 100 auto’s. De nieuwbouw, ontworpen door Mulleners + Mulleners architecten, krijgt een uitstraling die goed past binnen de fraaie ritmiek van de Binnenweg. Gekozen is onder andere voor 2 verschillende kleuren en stijlen, variatie in dakpannen en dakkapelletjes. Hoewel het gebouw een geheel is, wekt de verschijningsvorm de indruk van individuele, kleinere woningen. Uitstekende erkers afgewisseld met Franse balkons zorgen voor een speelse uitstraling. Maar uiteraard als harmonieus geheel.

De appartementen

Variatie in
oppervlakte en buiten­ruimte

De gelijkvloerse appartementen van Gildemeesters bevinden zich boven de supermarkt, op de 1e en 2e verdieping. De 3 appartementen op de 1e verdieping kenmerken zich vooral door het riante eigen buitenterras van maar liefst 50-60 m2. De appartementen op de 2e verdieping hebben een privé buitenruimte van zo’n 4-6 m2. De woonoppervlaktes variëren van 72 tot 102 m2. Er zijn 2 appartementen uitgevoerd met 1 slaapkamer, de overige zijn standaard uitgevoerd met elk 2 slaapkamers.

Eigen parkeerplek

Wonen aan de Binnenweg betekent wonen in het levendige centrum met soms ook de nodige (verkeers-)drukte. Maar als bewoner van Gildemeesters hoeft u nooit te zoeken naar een plekje voor de auto. Bij uw appartement heeft u namelijk een eigen parkeerplaats op het afgesloten binnenterrein. De inrit is aan de Eikenlaan – naast de ingang van de parkeergarage van de Vomar – en alleen toegankelijk voor bewoners. Vanaf hier kunt u zo met de trap of lift naar boven. Wat een luxe!

Tot slot heeft elk appartement een eigen berging op het afgesloten binnenterrein op de begane grond. Deze berging is voorzien van stroom waardoor u ook uw elektrische fiets kunt opladen.

De verkoop is gestart!

De appartementen in Gildemeesters zijn reeds in aanbouw en worden naar verwachting voor het eind van het jaar opgeleverd. Hierdoor is het niet mogelijk om de appartementen te bezichtigen.

Heeft u interesse in een van de appartementen? Lees de verkoopprocedure en breng via het biedingsformulier een bod uit.

Heeft u nog vragen of wilt u een persoonlijk gesprek inplannen? Neem dan bij voorkeur telefonisch contact op met de makelaar.


Zandvoortselaan 159 C,
2106 AM Heemstede
Tel: 023 800 0200
nieuwbouw@mooijekindvleut.nl