Skip to main content

Comfortabel, duurzaam en een eigen buitenruimte

De appartementen in Gildemeesters zijn van alle gemakken voorzien en voldoen aan alle actuele duurzaamheidseisen. U woont hier op de 1e of 2e verdieping boven de nieuwe supermarkt en geniet van een eigen – riante of kleinere – eigen buitenruimte. Met 1 of 2 slaapkamers, vloerverwarming en -koeling, luxe sanitair én een eigen parkeerplaats op de afgesloten binnenplaats, is het zeer comfortabel wonen!

Woningaanbod

Klik op een appartement voor gedetailleerde informatie en een woningplattegrond.

Download de uitgebreide documentatie

  • Brochure
  • Prijslijst
  • Technische tekeningen
  • Technische omschrijving
  • Stukken Vereniging van Eigenaren
  • Splitsingsakte en -tekening
  • Koop/leveringsovereenkomst
Start download
Slaapkamers

Uitgerust opstaan

De woonoppervlaktes variëren van circa 72 tot 102 m2 en de meeste appartementen hebben twee slaapkamers en er zijn twee woningen met één slaapkamer. Alle appartementen zijn sowieso voorzien van comfortabele vloerverwarming en -koeling in elke ruimte.

Badkamers

Het spa gevoel

Alle appartementen zijn standaard uitgerust van fraai sanitair van Villeroy & Boch. Heeft u specifieke wensen dan kunt u dit bespreken met de kopersbegeleiders. Omdat de bouw al volop in uitvoering is zijn sommige koperswensen beperkt realiseerbaar.

Duurzaam en op de toekomst voor­bereid

Bij de bouw van Gildemeesters hebben we oog voor het milieu en klimaatadaptatie. Zo worden zowel de Vomar Voordeelmarkt als de appartementen daarboven geheel gasloos gebouwd en voldoen ze aan de huidige eisen op het gebied van duurzaamheid. Bovenop de supermarkt en de appartementen wordt een sedumdak aangelegd, een groen dak dat regenwater absorbeert en goed is voor waterbuffering en natuurlijk de biodiversiteit. Ook worden de daken voorzien van zonnepanelen waarmee een deel van het energieverbruik van de supermarkt en de woningen wordt gedekt. De appartementen zijn goed geïsoleerd, worden voorzien van warmtepompen en van vloerverwarming en -koeling. In Gildemeesters heeft u dus áltijd lekker warme voeten én geniet u van lage energiekosten.

Financieel voordeel
dankzij energielabel A+++

Dankzij de aanwezigheid van de warmtepomp (voor zowel verwarming als verkoeling), zonnepanelen én uitstekende isolatie hebben de appartementen in Gildemeesters het uitzonderlijke energielabel A+++. Dat betekent niet alleen een milieubewuste keuze én lage maandelijkse energielasten, maar ook dat een hogere financiering mogelijk is. Voor uw nieuwbouwappartement in Gildemeesters kunt u namelijk € 20.000 extra lenen. Dat is een fijn financieel voordeel!

De verkoop is gestart!

De appartementen in Gildemeesters zijn reeds in aanbouw en worden naar verwachting voor het eind van het jaar opgeleverd. Hierdoor is het niet mogelijk om de appartementen te bezichtigen.

Heeft u interesse in een van de appartementen? Lees de verkoopprocedure en breng via het biedingsformulier een bod uit.

Heeft u nog vragen of wilt u een persoonlijk gesprek inplannen? Neem dan bij voorkeur telefonisch contact op met de makelaar.


Zandvoortselaan 159 C,
2106 AM Heemstede
Tel: 023 800 0200
nieuwbouw@mooijekindvleut.nl